Odporúčame vám citrónovú šťavu zo Sicílie v BIO kvalite z dozretých sicílskych citrónov. Nie je robená z koncentrátu a neobsahuje žiadne pridané látky alebo konzervanty. Nie je riedená. Balená v skle.
Dochucovadlá
Makrobiotické dochudovadlá využije každý, kto varí podľa zásad makrobiotiky. Umeocot či gomasio, naša ponuka je široká.
Dochucovadlá
Najpredávanejšie
Xumeboshi
Umeocot bojuje proti prekyslenému organizmu a jeho chuť je slaná. Dokáže plnohodnotne nahradiť soľ. Vyrába sa z japonských sliviek Ume a fermentuje v drevených sudoch.
XčiernySezam
Čierny sezam má široké uplatnenie nielen v kuchyni, ale aj v čínskej medicíne. Obsahuje až 50% zdravých tukov. Odporúčame konzumovať namočené a opražené.
Shoyu je tradičná sójová omáčka vyrobená zo sójových bôbov, pšenice a fermentačného činidla. Má výraznú arómu a ľahko nasladlú chuť. V malom množstve prehĺbi a zvýrazní chuť jedla.
Shoyu sójová omáčka BIO La Finestra
od 5,50 €
Dodacia lehota
Na sklade (Objem: 250 ml): 4
Dostupnosť: Skladom
Tamari sójová omáčka je úžasné dochucovadlo, ktoré oceníte pri omáčkach, dipoch či studených zálievkach,
Tamari sójová omáčka BIO La Finestra
od 9,99 €
Dodacia lehota
Na sklade (Objem: 250 ml): 9
Dostupnosť: Skladom
Xcicerova natierka
Tahini pasta je základom v makrobiotickej diéte. Vyrába sa jemným mletím sezamu. Môžete z nej pripraviť karobovú čokoládu, či využiť v zdravých dezertoch.
Gomasio je zdravé makrobiotické dochucovadlo. Označuje sa aj ako sezamová soľ. Vhodné je na posypanie ryže natural, či na dochutenie polievok a strukovín.
Xmiso
Miso pasta sa používa ako náhrada soli a sójovej omáčky. Obsahuje veľa enzýmov a ide o rastlinnú formu probiotík. Aminokyseliny v mise sa podobajú mäsu.
Gomasio s riasami je zdravé makrobiotické dochucovadlo. Označuje sa aj ako sezamová soľ. Vhodné je na posypanie ryže natural, či na dochutenie polievok a strukovín.
Xmiso
Miso pasta sa používa ako náhrada soli a sójovej omáčky. Obsahuje veľa enzýmov a ide o rastlinnú formu probiotík. Aminokyseliny v mise sa podobajú mäsu.
Bezlepková Tamari sójová omáčka je úžasné dochucovadlo, ktoré oceníte pri omáčkach, dipoch či studených zálievkach,
Tamari bezlepková sójová omáčka BIO 250ml La Finestra
7,99 €
Dodacia lehota
Na sklade: 5
Dostupnosť: Skladom
Xumeboshi
Umeocot bojuje proti prekyslenému organizmu a jeho chuť je slaná. Dokáže plnohodnotne nahradiť soľ. Vyrába sa z japonských sliviek Ume a fermentuje v drevených sudoch.
Xmiso
Miso pasta sa používa ako náhrada soli a sójovej omáčky. Obsahuje veľa enzýmov a ide o rastlinnú formu probiotík. Aminokyseliny v mise sa podobajú mäsu.
Miso Shiro BIO 250g La Finestra
8,70 €
Dodacia lehota
Produkt sa dá kúpiť až po naskladnení. Môžete si nastaviť upozornenie na naskladnenie cez Strážneho psa.
Dostupnosť: Naskladňujeme - do 14 dní skladom
Tahini pasta je základom v makrobiotickej diéte. Obohatená o výživné ume slivky sa stáva unikátnou zdravou zmesou. Vhodná na dochutenie jedál či ako nátierka.
Tahini s umeboshi BIO 180g La Finestra
5,70 €
Dodacia lehota
Produkt sa dá kúpiť až po naskladnení. Môžete si nastaviť upozornenie na naskladnenie cez Strážneho psa.
Dostupnosť: Naskladňujeme - do 14 dní skladom
Xcicerova natierka
Tahini pasta je základom v makrobiotickej diéte. Vyrába sa jemným mletím čierneho sezamu. Môžete z nej pripraviť karobovú čokoládu, či využiť v zdravých dezertoch.
Tahini z čierneho sezamu BIO 200g La Finestra
6,40 €
Dodacia lehota
Produkt sa dá kúpiť až po naskladnení. Môžete si nastaviť upozornenie na naskladnenie cez Strážneho psa.
Dostupnosť: Naskladňujeme - do 14 dní skladom