Odporúčame vám slovenský prírodný repelentný sprej bez obsahu škodlivých látok. Vhodný aj pre detskú pokožku.
Miso Shiro BIO 250g La Finestra
Miso pochádza zo starobylej japonskej tradície a bežne sa používa v Oriente ako korenie. Vynikajúci doplnok stravovania, pretože obsahuje veľa ľahko stráviteľných bielkovín. Miso je bohaté na vitamíny, minerály, enzýmy a probiotické baktérie lactobacillus, čím podporuje trávenie a vytvára kvalitný mikrobióm v črevách. Zložením aminokyselín sa podobá na mäso.
Shiro Miso sa pripravuje rýchlou fermentáciou, ktorá trvá 2 mesiace. Z toho dôvodu je shiro miso sladšie ako ostatné druhy misa. Vďaka fermentačnému procesu rozkladá zložité sójové bielkoviny a tak je shiro miso oveľa ľahšie stráviteľné než sójové bôby. V Ázii sa miso natto používa ako hlavné dochucovadlo na ryžu, do miso polievok a hlavne so zeleninou.
Naše shiro miso neobsahujú žiadne prídavné sladidlá a ani alkohol na zachovanie čerstvosti.
Miso sa používa hlavne ako náhrada soli alebo sójovej omáčky, napr. do polievok, omáčok, prívarkov a dusenej zeleniny. Zásadne miso pridávame až po dovarení, aby sa zachovali všetky dôležité mikroorganizmy a enzýmy.
Náš tip na vynikajúcu omáčku: Zmiešajte lyžičku Miso, 3 lyžičky Tahini a trocha ryžového octu alebo citrónu a získate vynikajúcu omáčku pre varenú alebo surovú zeleninu.
TIP: Prečítajte si viac o spôsobe výroby Misa a jeho úžasných benefitoch pre ľudské telo Najvýživnejšie korenie na svete? Fermentované Miso
“Za kvalitnými produktami hľadajte osobný prístup, nie certifikáty - tie sú len bonusom.”
Myšlienkou rodinného eshopu dobrio.sk je žiť udržateľne s úctou k prírode a ponúknuť zákazníkom z každého rožka troška. Všetky produkty prešli skrz naše ruky i domácnosť. Výrobcov osobne poznáme a ak sa nám produkt nepozdáva, miesto na našom eshope si nenájde. Ak hľadáte aj produkty predávané s láskou, s BIO nákupmi jednoducho nie je o čom.
Spôsob použitia: pridajte pred koncom varenia polievky alebo omáčok, nesmie vrieť. Nakoľko je Miso slané, nepoužívajte už soľ.
Zloženie: ryža* (63%), sója* (25%), voda, morská soľ, Koji (Aspergillus oryzae)
Alergény: Môže obsahovať stopy zŕn obsahujúcich lepok a sezamu.
Hmotnosť: 250g
Krajina pôvodu: Japonsko
Svetle miso zbožňujem, pre jej lahodnú jemnu chuť, do polievok omáčok atď.. je vynikajúca, a nie v poslednom rade aj zdravá.
Pridať hodnotenie:
Pridať reakciu na komentár: