Infobar icon

Odporúčame vám citrónovú šťavu zo Sicílie v BIO kvalite z dozretých sicílskych citrónov. Nie je robená z koncentrátu a neobsahuje žiadne pridané látky alebo konzervanty. Nie je riedená. Balená v skle.

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Proteínová čokoládová torta

Naše články - BLOG
Napísal Tím DOBRIO
13.06.2023

Predstavujeme recept na Proteínovú čokoládovú tortu, ktorá je vyrobená zo starostlivo vybraných surovín. Jednoduchý dezert na prípravu, ktorý sa dá konzumovať na desiatu aj ako olovrant, prípadne s ovocím.

Na jeho výrobu sme použili bio proteínovú múku na sladké, bohatú na energiu, vlákninu a vitamíny.

  • Príprava: 10 minút
  • Obtiažnosť: ľahké
  • Určené pre: 4 osoby
  • Čas pečenia: 40 minút

INGREDIENCIE

Postup

  1. Horkú čokoládu roztopte vo vodnom kúpeli a pridajte ju do kokosového alebo olivového oleja. Vajcia vyšľahajte s cukrom a vanilkou, kým nezískate svetlú a napenenú zmes.
  2. Do už vyšľahanej zmesi pridajte čokoládu a olej a podľa želania pridajte mandle, lieskové oriešky alebo hrozienka. Potom pridávajte vodu, kým nezískate pomerne tekutú, ale štruktúrovanú zmes.
  3. Nakoniec zapracujte proteínovú zmes krok za krokom pomocou mäkkej špachtle alebo lyžice krúživými pohybmi zdola nahor.
  4. Zmes vylejete do tortovej formy (ešte lepšie, ak sa dá otvárať) s priemerom 26 cm a pečte pri 180° cca 30 minút. Upečenie skontrolujte dreveným špáradlom.
  5. Po príprave podávajte a ozdobte podľa potreby.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia