Infobar icon

Odporúčame vám citrónovú šťavu zo Sicílie v BIO kvalite z dozretých sicílskych citrónov. Nie je robená z koncentrátu a neobsahuje žiadne pridané látky alebo konzervanty. Nie je riedená. Balená v skle.

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Hlavné výhody bipolárneho ionizátora vzduchu LifeEnergy AIR

Naše články - BLOG
Napísal Tím DOBRIO
08.08.2022

Technológia „riadenej bipolárnej ionizácie“ má pozitívny vplyv na ľudské zdravie, pretože podporuje jej vstrebávanie červenými krvinkami s priaznivými účinkami na všetky orgány. Ide o prirodzený proces, ktorý zahŕňa aj dýchací systém, pretože predstavuje účinnú obranu proti problémom súvisiacim s alergiami a astmou.

Zariadenie "LifeEnergy AIR Blue" možno použiť ako čističku vzduchu s elektrostatickým filtrom, ktorý je skombinovaný s riadenou bipolárnou ionizáciou. Elektrostatický filter dvojitým pôsobením Coulombových síl a indukciou elektrostatických filtračných vlákien zachytáva znečisťujúce častice prítomné vo vzduchu až do priemeru 0,1μm. Zároveň riadené pridávanie kladných a záporných iónov do vzduchu v miestnosti umožňuje neutralizovať prítomnú statickú elektrinu a revitalizovať ju prirodzeným spôsobom. Bipolárny ionizačný dávkovací systém je predmetom medzinárodného patentu výrobcu Periso a umožňuje napodobniť dianie v prírode, kde sa vzduch správne revitalizuje.

Hlavné výhody bipolárneho ionizátora LifeEnergy AIR

Technologické

Ide o prvú aplikáciu švajčiarskeho 4-stupňového vzduchotechnického systému navrhnutého špeciálne pre moderné prostredie na svete. Pomocou revolučnej patentovanej technológie LifeEnergy Air filtruje, čistí, ionizuje a dodáva energiu domovu a kancelárii.

Vitálny a nabitý vzduch

Znečistenie ovzdušia v domácnostiach a kanceláriách je veľmi vážny problém, ktorý sa však často prehliada. Vo vzduchu neviditeľné znečisťujúce látky, ktoré negatívne ovplyvňujú produktivitu, duševnú rovnováhu a spánok, ohrozujú aj mnohé aspekty nášho zdravia. Okrem toho, že je vzduch čistejší, musí byť vitálny a nabitý energiou, to znamená, že musí byť podobný tomu, čo nájdeme v prírode. Predstavte si, že sa zhlboka nadýchnete u vás doma alebo v kancelárii a vdychujete vzduch, ktorý by ste vdychovali, keby ste stáli na vrchole hory, v panenskom lese, pri vodopáde alebo na pláži. Zažite zážitok z prírodného vzduchu, ktorý je nielen zdravý a čistý, ale aj plný energie.

Gold Disc - Zlatý disk

Kľúčom k oživeniu životného prostredia je Zlatý disk. Zvyšuje prirodzenú enviromentálnu energiu produkovanú ionizačnou jednotkou, čím pomáha zvýšiť prirodzený priaznivý vplyv s tým, ktorý produkuje technológia.

Ideálny pomer kladných a záporných iónov 1,2 : 1

LifeEnergy AIR vytvára kladné a záporné ióny v pomere 1,2 : 1. Mnohými meraniami v teréne sa zistilo, že na tých najdotknutejších miestach sveta (vodopády, lesy po búrke, na vrcholkoch pohorí) sú prítomné kladné a záporné ióny presne v tom pomere ako generuje LifeEnergy AIR. LifeEnergy AIR je vďaka ionizačnému modulu jediným ionizátorom na svete, ktorý dokáže generovať vzduch s týmto špecifickým pomerom.

Vedecky dokázané výhody

Početné vedecké štúdie preukázali niektoré prínosy pre ľudí z vystavenia energizovanému vzduchu s LifeEnergy AIR. Navyše, vďaka spolupráci s prestížnym švajčiarskym laboratóriom, ktoré je lídrom v sektore subtilnej energetiky už viac ako 30 rokov, bolo možné pomocou hyperspektrálnej kamery zmerať, ako sa slnečná energia riadi a distribuuje v prostredí, v ktorom žijeme.

Prvý obrázok ukazuje, že v prostredí bez ionizátora LifeEnergy AIR je zhotovená fotografia úplne čierna: čo znamená, že prostredie je úplne bez pozitívnej energie a je chaotické.

Druhý obrázok namiesto ukazuje, že ak umiestnime ionizátor LifeEnergy AIR do rovnakého prostredia, tak obraz bude zrazu plný farieb. To preto, lebo prítomný vzduch bude bohatý na energiu a predovšetkým usporiadaný biokompatibilným spôsobom so životom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia