Infobar icon

Odporúčame vám prírodný repelentný sprej HERB s obsahom prírodných éterických olejov – levandule, citronely, geránia, mäty, rozmarínu, klinčeka a eukalyptu, vďaka čomu je prírodný repelent vhodný aj pre detičky.

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Bubko: Detská výživa bez cukru z čistého ovocia

Naše články - BLOG
Napísal Tím DOBRIO
30.07.2022

Poctivé výrobky v supermarketoch sú skôr raritou. V regáloch často nachádzame potraviny s pridaným cukrom, farbivami či konzervantmi. Väčšina má od prírodného zloženia veľmi ďaleko. Záleží nám na zdravom zložení a BIO kvalite. Prinášame detské výživy bez cukru Bubko od značky Bobule.

Bobuľové ovocie z Hornej Oravy

Slovenská značka Bobule pozná cestu každej bobuľky od semienka až po výsledný produkt. Ako prvá spoločnosť na Slovensku pestuje bobuľové ovocie plantážnym spôsobom na úpätí oravských hôr. Nepoužíva žiadne hnojivá a postreky. Nazbierané plody lisuje za studena. Všetky produkty vyrába bez pridaných konzervantov, umelých farbív, sladidiel a zahusťovadiel.

Hlavným poslaním značky Bobule je propagácia a podpora pestovania brusníc, čučoriedok, rakytníku a iného bobuľovitého ovocia a zvýšenie konzumácie ovocia u ľudí.

Zero waste nie je len moderný pojem, ale filozofia značky. Každá bobuľka je využitá na maximum. Zvyšné výlisky a šupky z ovocia putujú k slovenským výrobcom čajov. Podporu dostáva slovenské podnikanie aj príroda. Do portfólia značky patrí detská výživa, smoothie, ovocné džemy, šťavy či ovocné vločky. Celý proces výroby prebieha na Slovensku. Výrobky od značky Bobule sú rýdzo slovenské.


zdroj: Zdroj: 123rf.com, Image ID: 171667644

100% ovocná detská výživa Bubko

Maskotom ovocnej výživy je medveď Bubko. Maškrtný medveď v lese hľadá bobuľové ovocie. O bobuľky sa veľmi rád podelí. Chce, aby všetky deti boli zdravé a vládali za ním chodiť do lesa. Vyrába zdravé detské výživy z čerstvo natrhaných ovocných bobúľ.

Detská výživa Bubko je 100% ovocného zloženia v BIO kvalite. Obsahuje výhradne prírodné dochucovadlá - jablkovú šťavu na sladenie a citrusový pektín na zahustenie. Zloženie nič netají. Na etikete nájdete kompletný podiel surovín. Dôkazom je nezávislý BIO certifikát od českého orgánu Biokont.

Výhody detskej výživy Bubko v skratke:

  • 100% ovocné zloženie v BIO kvalite
  • bez cukru - na dosladenie slúži jablková šťava
  • bez farbív - len prírodná farba ovocia
  • bez konzervantov
  • bez zahusťovadiel - len citrusové pektíny
  • bobuľové ovocie bolo vypestované na Orave
  • ekonomické 200 g balenie
  • eko sklenené obaly

Detská výživa zo supermarketu vs. Bubko

Porovnali sme ovocnú výživu Bubko s príchuťou broskyňa (cena 2,90 € za 200 g) a bežnú výživu z regálov supermarketu s jablkovo-marhuľovou príchuťou (cena 0,54 € za 190 g). Výsledok?

Bubko zloženie: bio jablčný pretlak 72 %, bio broskyňový pretlak 16 %, bio banánový pretlak 12 % = 100% ovocné zloženie bez pridaného cukru

Zloženie bežnej výživy: ovocné pretlaky 72,2% hm. (jablčný 63,2% hm., marhuľový 14% hm.), voda, cukor, kukuričný škrob, bio ryžová múka, vitamín C. = 77,2% ovocné zloženie s cukrom a zahusťovadlom

Cena Bubko je výrazne vyššia, no kvalita hovorí za všetko. Ktorú detskú výživu by ste si vybrali?


Bežná výživa zo supermarketu, Zdroj: L.

Medveď Bubko sa o výživy rád podelí aj s dospelákmi. Ovocná pochúťka chuti malým i veľkým maškrtníkom. Objavte všetky príchute na e-shope DOBRIO.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia