Infobar icon

Odporúčame vám citrónovú šťavu zo Sicílie v BIO kvalite z dozretých sicílskych citrónov. Nie je robená z koncentrátu a neobsahuje žiadne pridané látky alebo konzervanty. Nie je riedená. Balená v skle.

Kategórie
 
 
 
 
 

Bezlepková univerzálna zmes BIO SpigaBuona®

(0 hodnotení)
Kód produktu:SG00910150
Bezlepková univerzálna zmes na prípravu chlebíka, pizze či na sladké pečenie špeciálne vyvinutá pre celiatikov. Bez pridaného cukru, laktózy či iných umelých prísad.
Dodacia lehota
Na sklade (Hmotnosť: 500 g): 8
Dostupnosť: Skladom
Hmotnosť: 500 g: od 5,20 €
Obrázok Názov Dostupnosť Cena
Hmotnosť: 500 g SG00910150 Skladom 5,20 €
Hmotnosť: 2.5 kg SG00910103 Skladom 21,99 €

Bezlepkové zmesi SpigaBuona® sú úžasné, naozaj úžasné pre každého. Sú to certifikované bezlepkové, organické polozrnné zmesi, mleté ​​kamenným mlynom a bez prísad (na rozdiel od bežných zmesí), ktoré sa rodia zo záväzku a silnej túžby vytvoriť originálny produkt vhodný na každodenné použitie.

Všetky produkty SpigaBuona® sa vyrábajú v závode s názvom Casa Dedicata al Senza Glutine Bio. Je to 100% bezlepkový závod, kde prichádzajú len bezlepkové suroviny. Tieto suroviny tu spracovávajú a balia pracovníci špecializovaní na manipuláciu s týmito výrobkami. Všetky tieto procesy zaručia, že nemôže dôjsť ku kontaminácii lepkom. 

Bezlepkové zmesi SpigaBuona sú primárne určené pre celiatikov, ľudí trpiaciach intoleranciou lepku, ale aj pre ostatných ľudí, ktorí si chcú pochutnať na výnimočnej chuti bezlepkovej pizze.

RECEPT na prípravu chlebíka

Ingrediencie: 500g zmesi, 400g vody, 10g soli, 10g sušeného droždia, 15g olivového oleja, ryžová múka na posypanie
Postup: V miske spojíme múku, droždie a vodu. Miešame suroviny drevenou varechou max. 1 minútu, aby sa vytvorila homogénna zmes. Pridáme soľ, jemne zamiešame a potom pridáme olej. Následne cesto miesime rukou max. 2-3 min. Zastavíme sa, keď je už cesto mäkké. Cesto zľahka posypeme ryžovou múkou. Cesto dáme na pracovnú dosku, ktorú sme vopred posypali ryžovou múkou. Z cesta vypracujeme bochník, ktorý necháme prikrytý kysnúť cca. 2 hod. pri izbovej teplote v ľahko naolejovanej mise (tak aby bolo cesto aj misa naolejovaná). Bochník, ktorý nakysol približne na dvojnásobok svojho objemu vyklopíme na plech vystlanom papierom na pečenie. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre 50 min. pri teplote 200°C.

 

  • Zloženie: ryžová múka *, tapiokový škrob*, zemiakové vločky*, kukuričná múka fioretto*, zahusťovadlo: guarová guma*      *=BIO
  • Alergény: Môže obsahovať stopy orechov a sezamu.
  • Hmotnosť: 500g, 2,5kg
  • Krajina pôvodu: poľnohosp. EU / mimo EU
  • Skladovanie: Skladovať v suchom a chladnom mieste (do 24°C).

TIP: Odporúčame vyskúšať aj ostatné zmesi od výrobcu Antico Molino Rosso.

“Dobrý eshop je ako skutočná láska. Stačí jediný pohľad a viete, že je ten pravý.”

Sme mladá rodinná firma, milujeme Taliansko a poctivé potraviny. Prečo? Taliani si užívajú dobré jedlo, dlhé debaty pri pohári pohári vína a skvelých priateľoch. BIO nákupmi chceme priniesť príjemnú atmosféru aj na rodné Slovensko. Zabudnite na stres a vychutnajte si kvalitu pretavenú do potravín. Bez lepku, cukru, konzervantov a palmového oleja. Pretože s nami sa naučíte rozlíšiť úžasné jedlo od dobrého.



Pridať hodnotenie:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia