Infobar icon

Odporúčame vám slovenský zázvorový nealkoholický nápoj ZINGI. Med, citrónová šťava, zázvorová šťava a nič viac. 

Kategórie
 
 
 
 
 

Bezlepková zmes na celozrnnú pizzu TOP BIO SpigaBuona®

(0 hodnotení)
Kód produktu:SG00920250
Bezlepková zmes na prípravu celozrnnej pizze špeciálne vyvinutá pre celiatikov. Bez pridaného cukru, laktózy či iných umelých prísad.
Dodacia lehota
Na sklade (Hmotnosť: 500 g): 13
Dostupnosť: Skladom
Hmotnosť: 500 g: od 6,99 €
Obrázok Názov Dostupnosť Cena
Hmotnosť: 500 g SG00920250 Skladom 6,99 €
Hmotnosť: 2.5 kg SG00920203 Skladom 25,99 €

Bezlepkové zmesi SpigaBuona® sú úžasné, naozaj úžasné pre každého. Sú to certifikované bezlepkové, organické polozrnné zmesi, mleté ​​kamenným mlynom a bez prísad (na rozdiel od bežných zmesí), ktoré sa rodia zo záväzku a silnej túžby vytvoriť originálny produkt vhodný na každodenné použitie.

Všetky produkty SpigaBuona® sa vyrábajú v závode s názvom Casa Dedicata al Senza Glutine Bio. Je to 100% bezlepkový závod, kde prichádzajú len bezlepkové suroviny. Tieto suroviny tu spracovávajú a balia pracovníci špecializovaní na manipuláciu s týmito výrobkami. Všetky tieto procesy zaručia, že nemôže dôjsť ku kontaminácii lepkom. Certifikácia CSQA garantuje obsah lepku menší než 10 ppm (častíc na milión)

Bezlepkové zmesi SpigaBuona sú primárne určené pre celiatikov, ľudí trpiaciach intoleranciou lepku, ale aj pre ostatných ľudí, ktorí si chcú pochutnať na výnimočnej chuti bezlepkových cestovín.

Návod na správne vypracovanie bezlepkového cesta Spigabuona®

  1. V miske zmiešajte múku s droždím a vodou.
  2. Pridajte soľ a vypracujte cesto pomocou lyžice, najlepšie drevenej.
  3. Miešajte 1 minútu, kým nevznikne hrubá zmes.
  4. Predtým použitú lyžicu očistite špachtľou Spigabuona a pridajte olej.
  5. Na miesenie nevypracovaného cesta použite špachtľu, pričom cesto približujte od okrajov smerom k stredu asi 2 minúty.
  6. Vypracované cesto aj pracovnú dosku posypte ryžovou múkou.
  7. Cesto dajte na povrch vždy s ryžovou múkou, aby sa cesto nelepilo.
  8. V tomto momente vám vznikne homogénna zmes, ktorú v prípade, že môžete aj rozdrobiť, tak ju dajte do naolejovanej misy kysnúť asi 2 hodiny pri teplote 26-28°C do zdvojnásobenia.
  9. Po vykysnutí dajte zmes na pracovnú dosku, ktorá bola predtým posypaná ryžovou múkou, a pokračujte podľa vlastných receptov, ktoré ste si stanovili za cieľ.

 

Recept na prípravu bezlepkovej pizze

Ingrediencie: 500g zmesi, 400g vody, 10g soli, 10g sušeného droždia, 15g olivového oleja, ryžová múka na posypanie

Postup: V miske spojíme múku, droždie a vodu. Miešame suroviny drevenou varechou max. 1 minútu, aby sa vytvorila homogénna zmes. Pridáme soľ, jemne zamiešame a potom pridáme olej.  Na miesenie nevypracovaného cesta použite špachtľu, pričom cesto približujte od okrajov smerom k stredu max. 2-3 minúty. Zastavíme sa, keď je už cesto mäkké. Necháme cesto nakysnúť cca. 2 hod. pri izbovej teplote v ľahko naolejovanej mise (tak aby bolo cesto aj misa naolejovaná). Po vykysnutí cesto zľahka posypeme ryžovou múkou. Pripravíme si plech na pečenie (formu na pizzu), na ktorý dáme papier na pečenie, ktorý takisto posypeme ryžovou múkou. Na plech dáme cesto tou stranou, ktorá je posypaná ryžovou múkou. (Ryžová múka zabráni lepeniu cesta na ruky a na papier na pečenie). Vytvarujeme kruh stláčaním a naťahovaním cesta s naolejovanými rukami. Cesto potrieme len pasírovanými paradajkami zmiešanými s olejom a oreganom a necháme ešte kysnúť ďalšie 2 hodiny. Pečieme 10 min. pri 250°C len základ potretý paradajkami. Po 10 min. cesto vyberieme, teraz dochutíme pizzu podľa vlastnej chute (syr, šunka, olivy, tuniak a pod.) a pečieme 6-8 minút pri 250°C do chrumkava.

TIP: Odporúčame vyskúšať aj ostatné zmesi od výrobcu Antico Molino Rosso.

“Dobrý eshop je ako skutočná láska. Stačí jediný pohľad a viete, že je ten pravý.”

Sme mladá rodinná firma, milujeme Taliansko a poctivé potraviny. Prečo? Taliani si užívajú dobré jedlo, dlhé debaty pri pohári pohári vína a skvelých priateľoch. BIO nákupmi chceme priniesť príjemnú atmosféru aj na rodné Slovensko. Zabudnite na stres a vychutnajte si kvalitu pretavenú do potravín. Bez lepku, cukru, konzervantov a palmového oleja. Pretože s nami sa naučíte rozlíšiť úžasné jedlo od dobrého.

Zloženie: ryžová celozrnná múka *, zemiakový škrob*, kukuričný škrob*, pšenová celozrnná múka*, zahusťovadlo: guarová guma*    *=BIO
Alergény: Môže obsahovať stopy orechov a sezamu.

Výživové hodnoty na 100g

  • Energia: 1440 kJ (340 kcal)
  • Tuky: 1,06 g
    • z toho nasýtené: 0,9 g
  • Sacharidy: 76,1 g
    • z toho cukry: 2,2 g
  • Vláknina: 4,27 g
  • Bielkoviny: 4,32 g
  • Soľ: 0,58 g

Hmotnosť: 500g, 2,5kg
Krajina pôvodu: EU / mimo EU

Výrobca:
Antico Molino Rosso s.r.l.
Via Don A. Fabbri 2
IT - Buttapietra (VR)



Pridať hodnotenie:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia