Infobar icon

Odporúčame vám citrónovú šťavu zo Sicílie v BIO kvalite z dozretých sicílskych citrónov. Nie je robená z koncentrátu a neobsahuje žiadne pridané látky, konzervanty. Nie je riedená. Balená v skle.

Kategórie
 
 
 
 
 

Bezlepková zmes na sladké pečenie TOP BIO SpigaBuona®

(0 hodnotení)
Kód produktu:SG00920350
Bezlepková zmes na prípravu sladkého pečiva špeciálne vyvinutá pre celiatikov. Bez pridaného cukru, laktózy či iných umelých prísad.
Dodacia lehota
Na sklade (Hmotnosť: 500 g): 9
Dostupnosť: Skladom
Hmotnosť: 500 g: od 6,99 €
Obrázok Názov Dostupnosť Cena
Hmotnosť: 500 g SG00920350 Skladom 6,99 €
Hmotnosť: 2.5 kg SG00920303 Skladom 25,99 €

Bezlepkové zmesi SpigaBuona® sú úžasné, naozaj úžasné pre každého. Sú to certifikované bezlepkové, organické polo-celozrnné zmesi, mleté ​​kamenným mlynom a bez prísad (na rozdiel od bežných zmesí), ktoré sa rodia zo záväzku a silnej túžby vytvoriť originálny produkt vhodný na každodenné použitie.

Všetky produkty SpigaBuona® sa vyrábajú v závode s názvom Casa Dedicata al Senza Glutine Bio. Je to 100% bezlepkový závod, kde prichádzajú len bezlepkové suroviny. Tieto suroviny tu spracovávajú a balia pracovníci špecializovaní na manipuláciu s týmito výrobkami. Všetky tieto procesy zaručia, že nemôže dôjsť ku kontaminácii lepkom. Certifikácia CSQA garantuje obsah lepku menší než 10 ppm (častíc na milión)

Bezlepkové zmesi SpigaBuona sú primárne určené pre celiatikov, ľudí trpiaciach intoleranciou lepku, ale aj pre ostatných ľudí, ktorí si chcú pochutnať na výnimočnej chuti bezlepkových cestovín.

Návod na správne vypracovanie bezlepkového cesta Spigabuona®

  1. V miske zmiešajte múku s droždím a vodou.
  2. Pridajte soľ a vypracujte cesto pomocou lyžice, najlepšie drevenej.
  3. Miešajte 1 minútu, kým nevznikne hrubá zmes.
  4. Predtým použitú lyžicu očistite špachtľou Spigabuona a pridajte olej.
  5. Na miesenie nevypracovaného cesta použite špachtľu, pričom cesto približujte od okrajov smerom k stredu asi 2 minúty.
  6. Vypracované cesto aj pracovnú dosku posypte ryžovou múkou.
  7. Cesto dajte na povrch vždy s ryžovou múkou, aby sa cesto nelepilo.
  8. V tomto momente vám vznikne homogénna zmes, ktorú v prípade, že môžete aj rozdrobiť, tak ju dajte do naolejovanej misy kysnúť asi 2 hodiny pri teplote 26-28°C do zdvojnásobenia.
  9. Po vykysnutí dajte zmes na pracovnú dosku, ktorá bola predtým posypaná ryžovou múkou, a pokračujte podľa vlastných receptov, ktoré ste si stanovili za cieľ.

 

TIP: Odporúčame vyskúšať aj ostatné zmesi od výrobcu Antico Molino Rosso.

“Dobrý eshop je ako skutočná láska. Stačí jediný pohľad a viete, že je ten pravý.”

Sme mladá rodinná firma, milujeme Taliansko a poctivé potraviny. Prečo? Taliani si užívajú dobré jedlo, dlhé debaty pri pohári pohári vína a skvelých priateľoch. BIO nákupmi chceme priniesť príjemnú atmosféru aj na rodné Slovensko. Zabudnite na stres a vychutnajte si kvalitu pretavenú do potravín. Bez lepku, cukru, konzervantov a palmového oleja. Pretože s nami sa naučíte rozlíšiť úžasné jedlo od dobrého.

Zloženie: ryžová celozrnná múka *, pohánková celozrnná múka*, zemiakový škrob*, kukuričný škrob*, zahusťovadlo: guarová guma*   *=BIO
Alergény: Môže obsahovať stopy orechov a sezamu.

Výživové hodnoty na 100g

  • Energia: 1433 kJ (338 kcal)
  • Tuky: 1,47 g
    • z toho nasýtené: 0,6 g
  • Sacharidy: 73,2 g
    • z toho cukry: 0,9 g
  • Vláknina: 5,98 g
  • Bielkoviny: 5,03 g
  • Soľ: < 0,01 g

Hmotnosť: 500g, 2,5kg
Krajina pôvodu: EU / mimo EU

Výrobca:
Antico Molino Rosso s.r.l.
Via Don A. Fabbri 2
IT - Buttapietra (VR)



Pridať hodnotenie:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia