Odporúčame vám slovenský prírodný repelentný sprej bez obsahu škodlivých látok. Vhodný aj pre detskú pokožku.
Jačmenný diastatický slad na pečenie BIO Antico Molino Rosso
Obrázok | Názov | Dostupnosť | Cena | |
---|---|---|---|---|
Hmotnosť: 30 g 24030 | Skladom | 2,60 € | ||
Hmotnosť: 500 g 24150 | Skladom | 19,90 € | ||
Hmotnosť: 5 kg 24105 | Skladom | 99,90 € | ||
Hmotnosť: 25 kg 24125 | Záväzná objednávka - do 28 dní u vás | 399,00 € |
Jačmenný diastatický slad je pekárenský zosilňovač bohatý na komplexné cukry a enzýmy, ktoré podporujú kvasnú aktivitu tým, že znižujú problémy spojené s chladnejšími mesiacmi. Povrch chleba je zlatý a chrumkavý, zlepšuje tiež kvasenie, vônu, chuť a farbu chleba či pizze.
Slad je nasladované, naklíčené a usušené obilie, ktoré sa nakoniec suší rôznymi teplotami pre rôzny efekt. Prevažne sa pre výrobu sladu používa jačmeň. Obilie sa sladuje preto, aby sa rozštiepili v slade uložené polysacharidy na jednoduché sacharidy.
Jačmenný diastatický slad je pekárenský zosilňovač bohatý na komplexné cukry a enzýmy, ktoré podporujú kvasnú aktivitu. Preto v pekárenstve má najväčší význam diastatický slad – pri sušení sa používa teplota max 50 °C, čím sa nezničia enzýmy - diastáza. Tento slad má vysokú enzymatickú účinnosť.
Diastáza je skupina enzýmov, ktorá sa nachádza v slade. Produkuje sa klíčením semien. Diastáza transformuje škrob na maltózu a potom ju premieňa na glukózu.
V pekárenstve má význam diastatický slad, ktorý má vplyv na elastickosť a pružnosť striedky a na charakteristickú vôňu.
Ostatné druhy sladov sa pridávajú kvôli farbe, chuti a vôni.
Spôsob použitia: Na 100g múky použite 1,5g jačmenného sladu a poriadne premiešajte.
TIP na čítanie: Sladenka nie je slad. Aký je najlepší slad na pečenie?
“Za kvalitnými produktami hľadajte osobný prístup, nie certifikáty - tie sú len bonusom.”
Myšlienkou rodinného eshopu dobrio.sk je žiť udržateľne s úctou k prírode a ponúknuť zákazníkom z každého rožka troška. Všetky produkty prešli skrz naše ruky i domácnosť. Výrobcov osobne poznáme a ak sa nám produkt nepozdáva, miesto na našom eshope si nenájde. Ak hľadáte aj produkty predávané s láskou, s BIO nákupmi jednoducho nie je o čom.
Zloženie: jačmenný slad (diastatický) v prášku* *=BIO
Alergény: Môže obsahovať stopy sezamu, orechov, horčice a lupiny.
Výživové hodnoty na 100g
- Energia: 1485 kJ (352 kcal)
- Tuky: 2,5 g
- z toho nasýtené: 0,6
- Sacharidy: 67 g
- z toho cukry: 9,3 g
- Vláknina: 10,9 g
- Bielkoviny: 7,1 g
- Soľ: 0 g
Hmotnosť: 30g (stačí na 2kg múky), 500g (stačí na 33kg múky)
Krajina pôvodu: EU
Výrobca:
Antico Molino Rosso s.r.l.
Via Bovolino 1
IT - Buttapietra (VR)
Innanzitutto grazie mille per l\'ottimo servizio che offrite, malto lo uso per fare pizze, pane e altri prodotti tipici pugliesi, ho notato un netto miglioramento nella lievitazione dell\'impasto, ma soprattutto la digeribilità ha fatto la differenza, appena finirò quello acquistato farò un\'altro acquisto.
Pravidelne pridávam do cesta na chlebík, super
Spokojnosť s produktom
používám na doporučení a super.
zatím jsem ještě nepoužila
Používam do kvaskoveho chleba ...👍
Pre mňa nenahraditeľná súčasť pečenia pre dobrý chlieb
So sladom son velmi spokojna,dobre to robi chlebikom a pecivu
Použitý pri pečení kváskových chlebov, som spokojná. Chebíky z Manitoby, s lievitom madre s pridaním sladu sú nadýchané, výborné.
Mam ho vyskusany, je spolahlivy a dobry
Super pomocka pri kysnutí chlebíka...
Chlebík krásne kysne s pridaním sladu
Bez tohto sladu si uz neviem predstavit piect chlieb, cesto vzdy dokonale po pridaní aspon 1ČL tohto maleho zázraku :)
Pridať hodnotenie:
Pridať reakciu na komentár: