Infobar icon

Odporúčame vám slovenský prírodný repelentný sprej bez obsahu škodlivých látok. Vhodný aj pre detskú pokožku.

Kategórie
 
 
 
 
 
Reklamné okno
 
 
 

Špaldová múka hladká BIO Antico Molino Rosso

(0 hodnotení)
Kód produktu:02201
Špaldová múka je vhodná na pečenie kváskového chleba a pečiva. Ide o typ špaldy, ktorý je primárne určený pre oblasť pečenia chleba.
Dodacia lehota
Na sklade (Hmotnosť: 1 kg): 66
Dostupnosť: Skladom
Hmotnosť: 1 kg: od 6,90 €
Obrázok Názov Dostupnosť Cena
Hmotnosť: 1 kg 02201 Skladom 6,90 €
Hmotnosť: 5 kg 02205 Skladom 31,90 €
Hmotnosť: 25 kg 02225 Záväzná objednávka - do 28 dní u vás 159,00 €

Špaldovú múku môžete použiť namiesto bežnej pšeničnej múky v mnohých receptoch na pečenie vašich obľúbených múčnikov. Hodí sa aj na každodenné pečenie domáceho sladkého aj slaného pečiva (bábovky a perníky, kysnuté buchty, koláče, sušienky a cukrovinky, palacinky, chlieb, rožky, žemle). Vhodná je aj na prípravu kysnutých ciest. Pečivo vďaka nej získa jemne orieškovú chuť a arómu.

Špaldu si jednoducho zamilujete, pretože

  1. má vysoký obsah bielkovín (až 17%), ktoré majú významnú nutričnú hodnotu a iné zloženie aminokyselín ako bielkovina bežnej pšenice
  2. tuk, ktorý obsahuje má priaznivé zloženie mastných kyselín najmä kvôli vysokému podielu nenasýtených mastných kyselín
  3. je bohatá na vitamíny skupiny B, vitamíny A a E a tiež minerálne látky (fosfor, draslík, horčík, vápnik, zinok)
  4. vysoký obsah lepku v špalde jej dáva vynikajúce pekárenské vlastnosti a pečivo zostáva dlhšie čerstvé a šťavnaté
  5. špalda stimuluje imunitný systém a obsahom beta-karoténu pôsobí regeneračne na telové bunky a chráni telo pred infekciami
  6. špalda je ľahšie stráviteľná než všetky ostatné obilniny v akejkoľvek podobe

Špaldová múka sa vyrába z odrody SPELTA (nie Tritticum dicoccum), ktorá je vhodnejšia na pečenie chleba a pečiva. Najkvalitnejšia odroda špaldy SPELTA sa pestuje v Rakúsku, Nemecku a Maďarsku.

Špaldová múka sa vyrába mletím na bežnom cylindrickom mlyne Antico Molino Rosso. Aby sa zabezpečila maximálna kvalita, tak každá fáza výberu a čistenia obilnín podlieha prísnej kontrole. Navyše každá šarža múky sa testuje z pohľadu chemických a makrobiologických ukazovateľov. 

Upozorňujeme na skladovanie múk - Po zakúpení 5kg balenia je potrebné múku ihneď presypať do vlastnej uzatvárateľnej nádoby na múku (sklo, plastový box) a uskladňovať pri teplote do 24°C a max. vlhkosti 60%. Takéto 5kg balenie slúži len na prepravu k vám a nie na uskladňovanie múky. Biologické múky neobsahujú žiadne stopy pesticídov či herbicídov, preto priťahujú potravinové mole a rôznych škodcov.

TIP: Odporúčame vyskúšať aj iné druhy múk, ktoré boli mleté na mlyne Antico Molino Rosso.

“Za kvalitnými produktami hľadajte osobný prístup, nie certifikáty - tie sú len bonusom.”

Myšlienkou rodinného eshopu dobrio.sk je žiť udržateľne s úctou k prírode a ponúknuť zákazníkom z každého rožka troška. Všetky produkty prešli skrz naše ruky i domácnosť. Výrobcov osobne poznáme a ak sa nám produkt nepozdáva, miesto na našom eshope si nenájde. Ak hľadáte aj produkty predávané s láskou, s BIO nákupmi jednoducho nie je o čom.

Zloženie: špaldová múka hladká* (typ 0 = typ 630 = hladká)   *=BIO
Alergény: Môže obsahovať stopy sóje, sezamu, horčice a lupiny.

Výživové hodnoty na 100g

  • Energia: 1545 kJ (364 kcal)
  • Tuky: 1,3 g
     • z toho nasýtené: 0,28 g
     • z toho mononenasýtené: 0,5 g
     • z toho polynenasýtené: 0,52 g
  • Sacharidy: 74,31 g
     • z toho cukry: 0,9 g
  • Vláknina: 3,89 g
  • Bielkoviny: 11,9 g
  • Soľ: 0,2 g

Hmotnosť: 1kg, 5kg, 25kg
Krajina pôvodu: EU

Výrobca:
Antico Molino Rosso s.r.l.
Via Bovolino 1
IT - Buttapietra (VR)



Pridať hodnotenie:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia