Odporúčame vám citrónovú šťavu zo Sicílie v BIO kvalite z dozretých sicílskych citrónov. Nie je robená z koncentrátu a neobsahuje žiadne pridané látky alebo konzervanty. Nie je riedená. Balená v skle.
Frolla 200 BIO 25kg Antico Molino Rosso
Profesionálna múka Frolla 200 bola špeciálne vyvinutá na výrobu:
- Pastafrolla - mrežovník
- Pasta Brisé - linecké cesto
- Pan Di Spagna - piškótové cesto
- Plum Cake - slivkový koláč
- Ciambelle - šišky
- Torta Paradiso
- Torta Margherita
- Sbrisolona - mandľový koláč
- Crostate - mrežovník
- Frolle dolci e salate - sladké a slané krehké pečivo
- Biscotti - keksy
- Pasticceria Da Thè - čajové pečivo
Tajomstvo múky spočíva vo vysokom percente nerozpustných proteínov, glutenínu a gliadínu (75%). Pri kontakte s vodou začne gliadín produkovať lepok. Lepok vytvorí pevnú, elastickú sieťku umožňujúcu stúpanie cesta a tvorenie “bubliniek” zodpovedajúcich za jemnosť, nadýchanosť cesta.
Frolla 200 sa vyrába z talianskej pšenice v mlyne Antico Molino Rosso.
“Za kvalitnými produktami hľadajte osobný prístup, nie certifikáty - tie sú len bonusom.”
Myšlienkou rodinného eshopu dobrio.sk je žiť udržateľne s úctou k prírode a ponúknuť zákazníkom z každého rožka troška. Všetky produkty prešli skrz naše ruky i domácnosť. Výrobcov osobne poznáme a ak sa nám produkt nepozdáva, miesto na našom eshope si nenájde. Ak hľadáte aj produkty predávané s láskou, s BIO nákupmi jednoducho nie je o čom.
Zloženie: pšeničná múka hladká (typ 0)* *=BIO
Alergény: Obsahuje lepok. Môže obsahovať stopy sóje, horčiče a lupiny.
Pekárske parametre: W 200, P/L. 0,55/0,6
Výživové hodnoty na 100 g
- Energia: 1446 kJ (341 kcal)
- Tuky: 1 g
- z toho nasýtené: 0,23 g
- Sacharidy: 70,5 g
- z toho cukry: 1,8 g
- Vláknina: 3 g
- Bielkoviny: 11 g
- Soľ: 0,005 g
Hmotnosť: 25kg
Krajina pôvodu: Taliansko
Výrobca:
Antico Molino Rosso s.r.l.
Via Bovolino 1
IT - Buttapietra (VR)
Super nadýchaná, ľahká múka, výborná na pečenie chleba aj koláčov
Pridať hodnotenie:
Pridať reakciu na komentár: