Odporúčame vám slovenský prírodný repelentný sprej bez obsahu škodlivých látok. Vhodný aj pre detskú pokožku.
AIDA 2.0 BIO Antico Molino Rosso
Obrázok | Názov | Dostupnosť | Cena | |
---|---|---|---|---|
Hmotnosť: 1 kg 009204 | Skladom | 3,99 € | ||
Hmotnosť: 5 kg 009205 | Skladom | 18,90 € | ||
Hmotnosť: 25 kg 009225 | Skladom | 85,00 € |
Ste kuchár! S týmto sloganom predstavujeme múku AIDA 2.0 vhodnú na každý recept, pretože je stredobodom posolstva, ktoré predstavujeme. Stačilo polotovarov na jedno použitie: vrecko na kakaový koláč, vrecko na vanilkový koláč, vrecko na mäkký koláč, vrecko na chrumkavý koláč a tak ďalej ...
Iba s jednou múkou v špajzi budete môcť pripraviť chlieb, pizzu, koláče, čerstvé cestoviny a čokoľvek iné, čo chcete. AIDA 2.0 je ideálna aj pre pekárne.
AIDA 2.0 je úžasná polozrnná múka typu 1, ktorá je mletá pomaly na kamennom mlyne pri nízkej teplote. Vyrába sa výhradne z talianskej mäkkej pšenice. AIDA 2.0 je sestra múky AIDA 3.3, avšak neobsahuje Manitobu.
AIDA 2.0 odporúčame na
- pizzu: typu Neapol, pizzu okrúhlu či na plech bez kysnutia
- slané: buns, bagel, panbocconi, malé chlebíky
- sladké: sladký chlieb, zákusky
Aká je to polozrnná múka typ 1?
Polozrnná múka typ 1 sa vyznačuje spracovateľnosťou ako hladká múka, ale výživovými vlastnosťami podobnými celozrnnej múke. Múka sa vyrába mletím celého zrna (vrátane otrúb a klíčka) na kamennom mlyne pri pomalých otáčkach. Následne sa múka preosieva a oddeľujú sa najväčšie granule. Napriek tomu, múka obsahuje väčšinu častí otrúb (vláknitých zložiek) a celý klíčok, čo sú vlastne najvýživnejšie časti zrna. Takže polozrnná múka typu 1 obsahuje celý klíčok, presne tak ako celozrnná múka.
Aby sa zabezpečila maximálna kvalita, tak každá fáza výberu a čistenia obilnín podlieha prísnej kontrole. Obilie sa mechanicky čistí a zomletú múku kontrolujú odstraňovače kameňa a 2 optické triediče, to všetko pre maximálnu kvalitu. Navyše každá šarža múky sa testuje z pohľadu chemických a makrobiologických ukazovateľov. Proces mletia na kamennom mlyne prebieha pomaly pri 80 ot/min, takže múka nepresiahne teplotu 45°C. Múka si zachová všetky organoleptické vlastnosti čerstvej múky a všetky živiny, ktoré sa nachádzajú v klíčku.
Biologické celozrnné múky pochádzajú z mletia celých zŕn, ktoré neboli ošetrené syntetickými pesticídmi a sú pre náš organizmus veľmi dôležité ako zdroj vlákniny (otrúb). Ak si vyberiete celozrnnú múku, tak odporúčame len takú, ktorá pochádza z ekologického poľnohospodárstva.
Upozorňujeme na skladovanie múk - Po zakúpení 5kg balenia je potrebné múku ihneď presypať do vlastnej uzatvárateľnej nádoby na múku (sklo, plastový box) a uskladňovať pri teplote do 24°C a max. vlhkosti 60%. Takéto 5kg balenie slúži len na prepravu k vám a nie na uskladňovanie múky. Biologické múky neobsahujú žiadne stopy pesticídov či herbicídov, preto priťahujú potravinové mole a rôznych škodcov.
Zistite, aké sú rozdiely medzi jednotlivými AIDAmi v tomto článku
Ako sa zrodila prvá polozrnná múka AIDA
TIP. Túto múku testuje pre vás Petronela z kvásky jednej plavovlásky - objavte unikátne recepty.
“Za kvalitnými produktami hľadajte osobný prístup, nie certifikáty - tie sú len bonusom.”
Myšlienkou rodinného eshopu dobrio.sk je žiť udržateľne s úctou k prírode a ponúknuť zákazníkom z každého rožka troška. Všetky produkty prešli skrz naše ruky i domácnosť. Výrobcov osobne poznáme a ak sa nám produkt nepozdáva, miesto na našom eshope si nenájde. Ak hľadáte aj produkty predávané s láskou, s BIO nákupmi jednoducho nie je o čom.
Zloženie: pšeničná múka polozrnná typ 1* *=BIO
Alergény: Obsahuje lepok. Môže obsahovať sezam, sóju, horčicu a vlčí bôb.
Technické údaje: polozrnná typ 1, W 200/220, P/L 0,53 - 0,55
Výživové hodnoty na 100 g
- Energia: 1477 kJ (349 kcal)
- Tuky: 1,2 g
- z toho nasýtené: 0,33 g
- Sacharidy: 69,9 g
- z toho cukry: 1,2 g
- Vláknina: 5,08 g
- Bielkoviny: 12 g
- Soľ: < 0,01 g
Hmotnosť: 1kg, 5kg, 25kg
Krajina pôvodu: Taliansko
Výrobca:
Antico Molino Rosso s.r.l.
Via Bovolino 1
IT - Buttapietra (VR)
Pridať hodnotenie:
Pridať reakciu na komentár: