Infobar icon

Odporúčame vám slovenský zázvorový nealkoholický nápoj ZINGI. Med, citrónová šťava, zázvorová šťava a nič viac. 

Kategórie
 
 
 
 
 
Reklamné okno
 
 
 

Capri - Rosso Passione BIO 12,5kg Antico Molino Rosso

(0 hodnotení)
Kód produktu:312503
Profesionálna múka na pizzu Capri z edície Rosso Passione je určená pre pizzerie a reštaurácie či pizza nadšencov. Vyrobená z mäkkej pšenice mletej na kamennom mlyne je určená pre pizzu typu Neapol.
Dodacia lehota
Na sklade: 99
Dostupnosť: Záväzná objednávka - do 28 dní u vás
Cena: 39,90 €

Profesionálna múka na pizzu Capri z edície Rosso Passione je určená pre pizzerie a reštaurácie či pizza nadšencov. Múka Capri sa vyrába z mäkkej pšenice, ktorá bola zomletá na kamennom mlyne.

Múku Capri odporúčame na pizzu typu Neapol.

Aká je to polozrnná múka typ 1?

Polozrnná múka typ 1 sa vyznačuje spracovateľnosťou ako hladká múka, ale výživovými vlastnosťami podobnými celozrnnej múke. Múka sa vyrába mletím celého zrna (vrátane otrúb a klíčka) na kamennom mlyne pri pomalých otáčkach. Následne sa múka preosieva a oddeľujú sa najväčšie granule. Napriek tomu, múka obsahuje väčšinu častí otrúb (vláknitých zložiek) a klíčka, čo sú vlastne najvýživnejšie časti zrna.

Aby sa zabezpečila maximálna kvalita, tak každá fáza výberu a čistenia obilnín podlieha prísnej kontrole. Obilie sa mechanicky čistí a zomletú múku kontrolujú odstraňovače kameňa a 2 optické triediče, to všetko pre maximálnu kvalitu. Navyše každá šarža múky sa testuje z pohľadu chemických a makrobiologických ukazovateľov. Proces mletia na kamennom mlyne prebieha pomaly pri 80 ot/min, takže múka nepresiahne teplotu 45°C. Múka si zachová všetky organoleptické vlastnosti čerstvej múky a všetky živiny, ktoré sa nachádzajú v klíčku.

Aká je to múka z edície Rosso Passione?

Rada Rosso Passione predstavuje najslávnejšie a najrozšírenejšie jedlo na svete: PizzaJe samozrejmé, že červená farba predstavuje vášeň viac ako ktorákoľvek iná farba.

Nová línia Rosso Passione podľa špecifických vlastností jednotlivých múk evokuje rôzne talianske mestáK dispozícii je v praktickom formáte 12,5 kg a je to BIO múka, ktorá kombinuje tradíciu a kvalitu ako hlavnú a najdôležitejšiu ingredienciu pravej talianskej pizze.

V roku 2009, tím Antico Molino Rosso pod vedením nadšenca pre pizzu Gaetana Mirandolu, súhlasil s účasťou na pizza súťaži vo Verone, ktorá trvá 5 večerov. Antico Molino Rosso vyhralo ocenenie za najlepšiu pizzu spomedzi 8 najlepších pizzerii vo Verone. Vášeň a jedinečnosť v spojení s dokonalosťou dokáže vyhrať každú súťaž.

Rada Rosso Passione je určená pre pizzerie, reštaurácie, ale aj pizza nadšencov. Pizzerie a reštaurácie nakupujú u nás po zaregistrovaní ako VO partneri.

  • Zloženie: pšeničná múka polozrnná typ 1 mletá na kamennom mlyne*   *=BIO
  • Alergény: Obsahuje lepok. Môže obsahovať stopy sóje.
  • Technické údaje: polozrnná typ 1, W 250/260, P/L 0,6
    • hydratácia: 60 - 70%
    • kysnutie: 18 - 36 hodín
  • Hmotnosť: 12,5kg
  • Krajina pôvodu: Taliansko

TIP. Objavte aj ďalšie múky na pizzu z edície Rosso Passione.

“Za kvalitnými produktami hľadajte osobný prístup, nie certifikáty - tie sú len bonusom.”

Myšlienkou rodinného eshopu dobrio.sk je žiť udržateľne s úctou k prírode a ponúknuť zákazníkom z každého rožka troška. Všetky produkty prešli skrz naše ruky i domácnosť. Výrobcov osobne poznáme a ak sa nám produkt nepozdáva, miesto na našom eshope si nenájde. Ak hľadáte aj produkty predávané s láskou, s BIO nákupmi jednoducho nie je o čom.

Zloženie: pšeničná múka polozrnná typ 1 mletá na kamennom mlyne*   *=BIO
Alergény: Môže obsahovať stopy sóje a sezamu.

Technické údaje: polozrnná typ 1, W 250/260, P/L 0,6

  • hydratácia: 60 - 70%
  • kysnutie: 18 - 36 hodín

Výživové hodnoty na 100 g

  • Energia: 1471 kJ (347 kcal)
  • Tuky: 0,99 g
    • z toho nasýtené: 0,17 g
  • Sacharidy: 70,05 g
    • z toho cukry: 0,77 g
  • Vláknina: 3 g
  • Bielkoviny: 12,98 g
  • Soľ: < 0,25 g

Hmotnosť: 12,5kg
Krajina pôvodu: Taliansko

Výrobca: 
Antico Molino Rosso s.r.l.
Via Bovolino 1
IT - Buttapietra (VR)


Pridať hodnotenie:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia