Infobar icon

Odporúčame vám slovenský prírodný repelentný sprej bez obsahu škodlivých látok. Vhodný aj pre detskú pokožku.

Kategórie
 
 
 
 
 
Reklamné okno
 
 
 

Ciroková múka celozrnná mletá kameňom BIO SpigaBuona®

(0 hodnotení)
Kód produktu:SG24051
Ciroková múka patrí medzi základne prvky zdravej výživy. Čirok je bohatý na antioxidanty a minerály. Vhodná do bezlepkových zákuskov a receptov pre deti.
Dodacia lehota
Na sklade (Hmotnosť: 500 g): 10
Dostupnosť: Skladom
Hmotnosť: 500 g: od 3,90 €
Obrázok Názov Dostupnosť Cena
Hmotnosť: 500 g SG24051 Skladom 3,90 €
attr_img Hmotnosť: 2.5 kg SG24251 Naskladňujeme - do 14 dní skladom 16,60 €

Ciroková múka je prirodzene bezlepková a má vysoký obsah vlákniny. Cirok je bohatý na antioxidanty, minerály - horčík, železo, fosfor, draslík, mangán, meď, selén, zinok a vitamíny - hlavne B6, B1, B2 a niacín. Cirok sa radí medzi protizápalové rastliny.

Ciroková múka sa vyrába mletím ciroku na kamennom mlyne Antico Molino Rosso v závode Casa Dedicata al Senza Glutine Bio, ktorý je výhradne určený na mletie bezlepkových surovín a teda múka neobsahuje žiadny stopy lepku. Celý proces výroby múky je špeciálne vyvinutý pre celiatikov. Aby sa zabezpečila maximálna kvalita, tak každá fáza výberu a čistenia obilnín podlieha prísnej kontrole. Surovina sa mechanicky čistí a zomletú múku kontrolujú odstraňovače kameňa a 2 optické triediče, to všetko pre maximálnu kvalitu. Navyše každá šarža múky sa testuje z pohľadu chemických a makrobiologických ukazovateľov. Proces mletia na kamennom mlyne prebieha pomaly pri 80 ot/min, takže múka nepresiahne teplotu 45°C. Múka si zachová všetky organoleptické vlastnosti čerstvej múky a všetky živiny, ktoré sa nachádzajú v klíčku.

Vedeli ste, že všetky produkty SpigaBuona® sa vyrábajú v závode s názvom Casa Dedicata al Senza Glutine Bio patriaci pod Antico Molino Rosso? Je to 100% bezlepkový závod, kde prichádzajú len bezlepkové suroviny. Tieto suroviny tu spracovávajú a balia pracovníci špecializovaní na manipuláciu s týmito výrobkami. Všetky tieto procesy zaručia, že nemôže dôjsť ku kontaminácii lepkom. 

  • Spôsob použitia: delikátna chuť múky ju predurčuje na výrobu sladkých alebo slaných pečených výrobkov. Odporúčame ju použiť s inými druhmi múky, ktoré obsahujú lepok alebo so škrobmi pre zlepšenie konzistencie.  V receptoch ju môžete nahradiť bežnými múkami s obsahom lepku až do 60%.

"Baví nás pomáhať vám. Ak ste rovnako ako my nadšení žiť dobrý život, ste na správnom mieste."

Našou víziou je pomáhať vám žiť dobrý život. Či už ide o biopotraviny, eko čistiace prostriedky alebo napríklad mlynček na domáce ovsené vločky, každý produkt z nášho e-shopu sme osobne preverili. Ak sa nám na ňom čokoľvek nepozdáva, nebudeme ho ponúkať.

Zloženie: ciroková múka*    *=BIO
Alergény: Môže obsahovať orechy, sezam, horčicu a vlčí bôb.

Výživové hodnoty na 100g

  • Energia: 1512 kJ (357 kcal)
  • Tuky: 1,64 g
    • z toho nasýtené: 0,2 g
  • Sacharidy: 72,21 g
    • z toho cukry: 0,7 g
  • Vláknina: 2,5 g
  • Bielkoviny: 12 g
  • Soľ: < 0,25 g

Hmotnosť: 500g, 2,5kg
Krajina pôvodu: Taliansko

Výrobca:
Antico Molino Rosso s.r.l.
Via Don A. Fabbri 2
IT - Buttapietra (VR)



Pridať hodnotenie:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia