Infobar icon

Odporúčame vám citrónovú šťavu zo Sicílie v BIO kvalite z dozretých sicílskych citrónov. Nie je robená z koncentrátu a neobsahuje žiadne pridané látky alebo konzervanty. Nie je riedená. Balená v skle.

Kategórie
 
 
 
 
 
Reklamné okno
 
 
 

Cícerová múka celozrnná mletá kameňom BIO SpigaBuona®

(0 hodnotení)
Kód produktu:SG14001
Cícerová múka sa dá použiť na prípravu bezlepkového chleba. Výborná na zahustenie cícerovej polievky. Bohatá na bielkoviny a minerály železo, horčík.
Dodacia lehota
Na sklade (Hmotnosť: 400 g): 6
Dostupnosť: Skladom
Hmotnosť: 400 g: od 5,20 €
Obrázok Názov Dostupnosť Cena
Hmotnosť: 400 g SG14001 Skladom 5,20 €
attr_img Hmotnosť: 2.5 kg SG14005 Naskladňujeme - do 14 dní skladom 23,80 €

Cícerová múka je prirodzene bezlepková a je to vynikajúci zdroj vlákniny. Cícer bol vypestovaný v Taliansku.

Cícer sa ináč nazýva aj Rímsky hrach alebo španielska fazuľa. Má jemnú orieškovú chuť. Je to najľahšie stráviteľná strukovina a jeho výhodou je, že nenafukuje. Cícer je prirodzene bezlepkový, takže je vhodný pre celiatikov a ľudí s intoleranciu na lepok. Je bohatý na bielkoviny a odporúča sa konzumovať aspoň 1x do týždňa. Cícer je bohatý na vitamíny B9 a minerály horčík, železo, zinok, mangán a kremík.

Cícerová múka sa vyrába mletím cíceru na kamennom mlyne Antico Molino Rosso v závode Casa Dedicata al Senza Glutine Bio, ktorý je výhradne určený na mletie bezlepkových surovín a teda múka neobsahuje žiadny stopy lepku. Celý proces výroby múky je špeciálne vyvinutý pre celiatikov. Aby sa zabezpečila maximálna kvalita, tak každá fáza výberu a čistenia obilnín podlieha prísnej kontrole. Surovina sa mechanicky čistí a zomletú múku kontrolujú odstraňovače kameňa a 2 optické triediče, to všetko pre maximálnu kvalitu. Navyše každá šarža múky sa testuje z pohľadu chemických a makrobiologických ukazovateľov. Proces mletia na kamennom mlyne prebieha pomaly pri 80 ot/min, takže múka nepresiahne teplotu 45°C. Múka si zachová všetky organoleptické vlastnosti čerstvej múky a všetky živiny, ktoré sa nachádzajú v klíčku.

Vedeli ste, že všetky produkty SpigaBuona® sa vyrábajú v závode s názvom Casa Dedicata al Senza Glutine Bio patriaci pod Antico Molino Rosso? Je to 100% bezlepkový závod, kde prichádzajú len bezlepkové suroviny. Tieto suroviny tu spracovávajú a balia pracovníci špecializovaní na manipuláciu s týmito výrobkami. Všetky tieto procesy zaručia, že nemôže dôjsť ku kontaminácii lepkom. 

  • Spôsob použitia: delikátna chuť múky ju predurčuje na výrobu sladkých alebo slaných pečených výrobkov. Odporúčame ju použiť s inými druhmi múky, ktoré obsahujú lepok alebo so škrobmi pre zlepšenie konzistencie.  V receptoch ju môžete nahradiť bežnými múkami s obsahom lepku až do 60%.

"Baví nás pomáhať vám. Ak ste rovnako ako my nadšení žiť dobrý život, ste na správnom mieste."

Našou víziou je pomáhať vám žiť dobrý život. Či už ide o biopotraviny, eko čistiace prostriedky alebo napríklad mlynček na domáce ovsené vločky, každý produkt z nášho e-shopu sme osobne preverili. Ak sa nám na ňom čokoľvek nepozdáva, nebudeme ho ponúkať.

Zloženie: cícerová múka*    *=BIO
Alergény: Môže obsahovať orechy, sezam, horčicu a vlčí bôb.

Výživové hodnoty na 100g

  • Energia: 1415 kJ (337 kcal)
  • Tuky: 5,88 g
    • z toho nasýtené: 0,9 g
  • Sacharidy: 42,4 g
    • z toho cukry: 2,3 g
  • Vláknina: 17,36 g
  • Bielkoviny: 19,85 g
  • Soľ: 0,03 g

Hmotnosť: 500g, 2,5kg
Krajina pôvodu: Taliansko

Výrobca:
Antico Molino Rosso s.r.l.
Via Don A. Fabbri 2
IT - Buttapietra (VR)



Pridať hodnotenie:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia