Odporúčame vám slovenský zázvorový nealkoholický nápoj ZINGI. Med, citrónová šťava, zázvorová šťava a nič viac.
Raž lúpaná BIO na váhu DOBRIO
Obrázok | Názov | Dostupnosť | Cena | |
---|---|---|---|---|
Hmotnosť: 1 kg 1135 | Skladom | 2,20 € |
Raž je bohatá na vitamíny skupiny B, E, niacín a obsahuje minerálne látky horčík, draslík, vápnik, železo, síra a fosfor. Takisto je bohatá na rastlinné látky, napr. lignany. Raž má nižší obsah lepku a preto výrobky z nej sú ťažšie a hutnejšie.
Raž je veľmi vhodná na nakličovanie. Naklíčené zrná sú sviežejšie a šťavnatejšie v porovnaní so pšenicou.
Ako prebieha nákup potravín bez obalu?
Nákup bezobalových surovín cez internet prebieha veľmi jednoducho. Na váhu si môžete kúpiť ľubovoľné množstvo od 1kg (napr. 1kg, 2kg a pod.) a daná surovina k vám poputuje pekne zabalená vo vrecku alebo vreci. Stačí si len navoliť želané množstvo. Napr. ak si chcete kúpiť 5 kg, tak do košíka pridajte 5x 1kg.
S láskou odvážime a zabalíme do papierového vrecúška, ktoré prelepíme papierovou páskou. Na zabalenie objednávky použijeme recyklovanú alebo už použitú krabicu, voľné miesto vyplníme recyklovaným papierom a krabicu zalepíme papierovou lepiacou páskou. S láskou odošleme k vám.
TIP: Vedeli ste, že pomocou mlynčekov a vločkovačov na obilie KOMO si dokážete pripraviť vlastnú ražnú múku či ražné vločky?
"Baví nás pomáhať vám. Ak ste rovnako ako my nadšení žiť dobrý život, ste na správnom mieste."
Našou víziou je pomáhať vám žiť dobrý život. Či už ide o biopotraviny, eko čistiace prostriedky alebo napríklad mlynček na domáce ovsené vločky, každý produkt z nášho e-shopu sme osobne preverili. Ak sa nám na ňom čokoľvek nepozdáva, nebudeme ho ponúkať.
Zloženie: raž* *=BIO
Alergény: Obsahuje lepok. Môže obsahovať stopy sezamu a vlčieho bôbu.
Výživové hodnoty na 100g
- Energia: 1414 kJ (338 kcal)
- Tuky: 1,63 g
- z toho nasýtené: 0,197
- Sacharidy: 76 g
- z toho cukry: 0,98 g
- Vláknina: 15,1 g
- Bielkoviny: 10,34 g
- Soľ: 0,05 g
Hmotnosť: na váhu
Obal: dodáme zabalené v papierovom vrecku
Krajina pôvodu: EU
Spôsob prípravy: raž umyte a nechajte ju namočiť v pomere 1 diel raže ku 3 dielom vody na celú noc. Potom dajte variť raž v tej istej vode, v ktorej sa namáčala. Priveďte do varu, pridajte soľ a nechajte variť na strednom ohni cca. 50-60 min. Pred podávaním nechajte odstáť 10 min. Podávajte s olejom, sójovou omáčkou alebo gomasiom.
mouka z tohoto zrna je doopravdy dobra, testo lepe kvasi a zrno se dobre mele v KoMo mlynku
Pridať hodnotenie:
Pridať reakciu na komentár: