Infobar icon

Odporúčame vám citrónovú šťavu zo Sicílie v BIO kvalite z dozretých sicílskych citrónov. Nie je robená z koncentrátu a neobsahuje žiadne pridané látky alebo konzervanty. Nie je riedená. Balená v skle.

Kategórie
 
 
 
 
 

Puding čokoládový s agar agar BIO 50g Baule Volante

(0 hodnotení)
Kód produktu:0033808
Výrobca:Baule Volante
Čokoládový puding s extra dávkou plnotučného kakaa, až 40%. Čokoládový puding je zahustený morskou riasou agar agar.
Dodacia lehota
Na sklade: 12
Dostupnosť: Skladom
Cena: 1,90 €

Milujú vaše deti puding? A čo takto čokoládový puding s extra dávkou plnotučného kakaa, ktorého obsahuje až 40%. Čokoládový puding je zahustený morskou riasou agar agar.

Spôsob prípravy čokoládového pudingu: celý obsah sáčku vysypte do 0,5l studeného rastlinného mlieka a poriadne premiešajte tak, aby neboli žiadne hrudky. Oslaďte podľa chuti. Kryštálový cukor pridajte ešte do suchej zmesi pudingu a ak sirup, tak ten pridajte pred začatím varenia. Obsah vylejte do hrnca a celý obsah za stáleho miešania priveďte k varu. Následne varte cca. 1-2 min. Hotový puding nalejte do pripravených misiek a nechajte schladiť min. 2 hodiny.

"Baví nás pomáhať vám. Ak ste rovnako ako my nadšení žiť dobrý život, ste na správnom mieste."

Našou víziou je pomáhať vám žiť dobrý život. Či už ide o biopotraviny, eko čistiace prostriedky alebo napríklad mlynček na domáce ovsené vločky, každý produkt z nášho e-shopu sme osobne preverili. Ak sa nám na ňom čokoľvek nepozdáva, nebudeme ho ponúkať.

Zloženie: kukuričný škrob*, kakaový prášok* (z toho 20-22% kakaové maslo) (40%), zahusťovadlo: agar agar*, soľ, regulátor kyslosti: uhličitan draselný     *=BIO

Výživové hodnoty na 100 g

  • Energia: 1558 kJ (371 kcal)
  • Tuky: 8,7 g
    • z toho nasýtené: 5,1 g
  • Sacharidy: 58 g
    • z toho cukry: 0,5 g
  • Vláknina: 12 g
  • Bielkoviny: 9,1 g
  • Soľ: 0,23 g

Hmotnosť: 50g
Krajina pôvodu: EU / mimo EU

Vyrobené v:
via Collodi 6
IT – Barberino Tavarnelle (FI)
Vyrobené pre:
Baule Volante
via Santa Maria in Duno snc
Interporto Bologna Blocco 10.1
IT - Bentivoglio (BO)

Poznámka: Uhličitan draselný je regulátor kyslosti, ktorý sa používa aj ako kypriaci a stabilizačný prostriedok. Umožňuje vám napríklad upraviť úroveň kyslosti niektorých detských jedál alebo urobiť kakao tekutejším. Je to tiež tradičné kypridlo používané v niektorých receptoch na dezerty. Zložky tejto prídavnej látky (draslík a uhličitan) plnia dôležité funkcie v našom tele a prirodzene sa nachádzajú v mnohých potravinách. Príjem odvodený od spotreby prídavnej látky E501 je nevýznamný v porovnaní s príjmom pochádzajúcim z bežnej stravy. Preto nebol pre túto prídavnú látku stanovený žiadny prijateľný denný príjem (ADI) a jej konzumácia sa nepovažuje za znepokojujúcu pre ľudské zdravie.



Pridať hodnotenie:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia