Odporúčame vám slovenský zázvorový nealkoholický nápoj ZINGI. Med, citrónová šťava, zázvorová šťava a nič viac.
BUBKO brusnica BIO 200g Bobule
Pri prechladnutí močových ciest je skvelým prírodným liekom brusnica. Okrem toho vyživuje detskú pokožku, lieči vyrážky, vlasy sú vďaka nej kvalitnejšie a menej mastné.
BIO viaczložkový ovocný pretlak, pasterizovaný. Vyrobený len z čistého ovocia (brusnica, banán, jablko) v organickej (bio) kvalite. Je vhodný ako doplnok stravy, na doplnenie ovocnej stravy, náhrada desiatového alebo olovrantového jedla. Obsah ovocnej zložky tvorí 100 %.
- Zloženie: bio jablčný pretlak 69 %, bio brusnicový pretlak 16 %, bio banánový pretlak 15 %
- Hmotnosť: 200g, balené v skle
- Vyrobené na Slovensku.
Prečo dôverujeme slovenskému výrobcovi Bobule?
Do ovocných výživ Bubko nepridáva žiaden cukor, farbivá ani konzervanty, na zahustenie a sladenie používa len jabĺčko. Obsahujú tak 100 % ovocia v BIO kvalite bez umelých prísad. Myslí ekonomicky, preto je objem výživ väčší (200 g), ale aj ekologicky, preto môžete sklenené obaly z Bubka opätovne využiť na domáce zaváranie alebo skladovanie potravín.
Bubko sa o svoje pyré rád podelí aj s dospelákmi.
“Za kvalitnými produktami hľadajte osobný prístup, nie certifikáty - tie sú len bonusom.”
Myšlienkou rodinného eshopu dobrio.sk je žiť udržateľne s úctou k prírode a ponúknuť zákazníkom z každého rožka troška. Všetky produkty prešli skrz naše ruky i domácnosť. Výrobcov osobne poznáme a ak sa nám produkt nepozdáva, miesto na našom eshope si nenájde. Ak hľadáte aj produkty predávané s láskou, s BIO nákupmi jednoducho nie je o čom.
Zloženie: bio jablčný pretlak 69 %, bio brusnicový pretlak 16 %, bio banánový pretlak 15 %.
Výživové hodnoty na 100g
Energia | 226 kJ/54 kcal |
Tuky | 0,25 g |
– z toho nasýtené mastné kyseliny | <0,03 g |
Sacharidy | 12,3 g |
– z toho cukry | 11,0 g |
Bielkoviny | 1,0 g |
Soľ | <0,01 g |
Hmotnosť: 200g, balené v skle
Krajina pôvodu: Slovensko
Výrobca:
Hemisphere Slovakia s.r.o.
Bratislavská 2
SK - 94901 Nitra
Pridať hodnotenie:
Pridať reakciu na komentár: